Despre noi

RoEdu4You este o asociatie nonprofit, care a apărut ca răspuns la nevoia parintilor de a asigura copiilor supravegherea unui profesionist în educaţie. Colaborăm cu profesori pentru învăţământ primar, profesori de limbi străine,profesori de fizica, profesori de limba romana, profesori de educaţie fizică şi sport, profesori universitari, informaticieni, psihologi si logopezi care lucrează în regim de voluntariat.

Practicam o educatie nonformala: “orice activitate educationala, intentionata si sistematica, desfasurata de obicei in afara scolii traditionale, al carei continut este adaptat nevoilor individului si situatiilor speciale, in scopul maximalizarii invatarii si cunoasterii si al minimalizarii problemelor cu care se confrunta acesta in sistemul formal (stresul notarii in catalog, disciplina impusa, efectuarea temelor)”. (J. Kleis)

Promovăm o educaţie bazată pe acceptare, compasiune şi încredere, prin metode interactive! Susţinem şi încurajăm atitudini civice şi ecologice. În cluburile noastre copiii au posibilitatea să beneficieze de opţionale/cluburi de cunoaştere şi autocunoaştere, gestionarea emoţiilor, dezvoltarea abilităţilor sociale: responsabilitatea, voluntariatul, spiritul civic, violenţa cât şi dezvoltarea caracterului: seriozitatea, minciuna, prietenia, încrederea.

Activităţile noastre se desfăşoară pe bază de proiecte.

 66143_185200891663209_1087235096_n[1]

Centrul de studiu şi recreare,  care funcţionează în  filiala din Bucureşti, Str. Oteşani, Nr. 1, Sector 2,

vă oferă servicii de educaţie nonformala şi informală extracurriculară pentru copii şi adulţi,

în funcţie de nevoia fiecărei categorii.